Fotoboek


Met het maken van een nieuwe website krijgen we ook de mogelijkheid om een digitaal fotoboek van de vereniging op te zetten en bij te houden. Door de eerste foto van een serie te openen is het mogelijk een automatische diavoorstelling te starten, de startknop zit midden boven in het geopende venster. Handmatig bekijken van de foto's kan natuurlijk ook, de bedieningspijlen staan links en rechts van de afbeelding. Op een tablet of i-pad kan je door middel van naar links of naar rechts vegen een andere afbeelding kiezen.
 
We zijn druk bezig het bestaande fotomateriaal bijeen te zoeken en te plaatsen indien geschikt. Mocht u ook interessante foto's voorhanden hebben om te plaatsen, zet deze dan in de originele afmeting op een cd-rom of geheugenstick en zorg dat deze bij één van de bestuursleden terecht komt. Dan zorgen zij dat deze verwerkt worden.
 
Ook van de verschillende activiteiten van de vereniging worden als het even kan fotoverslagen gemaakt en geplaatst. Leuk om terug te kijken, ook voor degenen die een activiteit gemist hebben en alsnog de sfeer willen proeven.
 
Het Bestuur.