Losse vergunningen

Indien u in het bezit bent van een geldige VISpas van een andere hengelsportvereniging en op de Bus wilt vissen, bieden wij de mogelijkheid een losse vergunning aan te schaffen. Beide documenten dienen bij controle aan het viswater op eerste verzoek getoond te kunnen worden.
Zorg er dus voor dat op beide documenten dezelfde naamsgegevens vermeld staan.
 
Kosten per 1 januari 2022:
Dagvergunning
Weekvergunning
Maandvergunning
Jaarvergunning
€   5,00
€ 12,50
€ 20,00
€ 30,00*
* Indien al in het bezit van een VISpas (van een andere vereniging) € 20,00

Voordat u een losse vergunning aanvraagt, vragen wij u eerst onze Privacyverklaring te willen lezen, dan bent u op de hoogte hoe wij met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Door op de naam van de gewenste vergunning te klikken komt u bij het juiste aanvraagformulier. De penningmeester laat u vervolgens weten wat de kosten inclusief verzenden zijn en de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling wordt de betreffende vergunning opgestuurd.

De door hengelsportvereniging Het Kanaal uit Mill verstrekte vergunningen voldoen aan de artikelen 21 en 23 van de Visserijwet (1963).
De voorwaarden van de verstrekte vergunningen staan gelijk aan de gedragscode, zoals vermeld in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren, die bij een VISpas verstrekt wordt. Voor de overige afspraken binnen het kader van de sportvisserij, kijk ook eens hier.

Afhalen van een losse vergunning kan ook, maar alléén na telefonische afspraak op nummer 06 4791 5441 en wel op het volgende adres :

Ad Manders
Leeuwerikstraat 37
5451 VC Mill
   


Per april 2018 zijn er weer maden en voer verkrijgbaar bij Wiel Kuypers. Na telefonische afspraak op nummer 06 5314 1259 zijn deze af te halen bij hem thuis.