Eerste jeugdwedstrijd op koude voorjaarsavond

Klein deelnemersveld.

Na een prachtige zomerse dag vorige week zat het al een paar dagen niet echt mee met het weer: regen, hagel en harde wind. Ook op deze maandagavond bleef het helaas niet droog. Normaal gesproken is het eind april redelijk tot goed weer, nu leek het wel herfst met slechts 5 graden. Waarschijnlijk vanwege de voorjaarsvakantie hadden zich maar 4 deelnemers aangemeld voor deze eerste jeugdwedstrijd. 

                                                
                                                De deelnemers waren goed voorbereid naar de wedstrijd gekomen.

Na het loten en opbouwen van de stekken werd er van 7 tot half negen gevist. Iedere deelnemer werd bijgestaan door een ouder, vissen deden ze zelf en met veel concentratie. Devin Bisschops wist de wedstrijd te openen met de vangst van een prachtige voorn van 15 cm.

Jammer genoeg bleek de vis moeilijk tot azen te krijgen, want het duurde toch wel even voordat de tweede vis gevangen werd. Daan Kerstens lukte dit uiteindelijk met de vangst van een flinke voorn van 22 cm en werd daarmee winnaar van de dagprijs. Britt Royendijk en Dejan Bisschops vingen helaas niets. Na de wedstrijd werd er snel opgeruimd en nog even geposeerd voor een groepsfoto.

                                                                                                                                                         Dejan, Daan (met de dagprijs), Devin en Britt poseren nog even snel voor een foto.

We zijn trots op alle deelnemers, ondanks de mindere weersomstandigheden hebben jullie allemaal laten zien echte vissers te zijn. Wij bedanken de ouders die vanavond meegekomen zijn om ze te ondersteunen.

Het Bestuur.

Meer foto's staan hier