Eerste onderhoudsactie gedaan op de Bus

De dam is vandaag flink opgeschoond.

Op verzoek van een aantal leden is vandaag de dam ontdaan van al het opschot. Voor veel vissers is dit deel van de Bus de favoriete plek om te vissen. Na de app met het verzoek om de dam een keer helemaal schoon te maken, hebben we met een leuke opkomst de handen even flink uit de mouwen gestoken.

Dit natuurlijk onder het genot van een bakkie koffie en een versnapering en met heel veel serieuze verhalen….. Na deze noeste arbeid mag het resultaat er zijn en hopelijk nodigt het uit om de dam meer te gebruiken, ook al moet je er nog steeds een behoorlijk eind voor lopen om er te komen.

            
 

De plannen om de doorgang in de dam dicht te maken hebben de nodige vertraging opgelopen, maar uiteindelijk gaat dit wel een keer gebeuren. Vooralsnog blijft het bij het bijhouden van de visstekken en zullen we ook over enkele weken het werk van vandaag herhalen, zodat de dam schoon blijft.

In ieder geval hartelijk dank voor de inzet van vandaag beste mensen en hopelijk wederom een leuke opkomst voor een volgende ronde.

Het Bestuur.