Koppelwedstrijd 2016 op visvijver de Bus

Uniek evenement met natje en droogje.

Zondag 4 september a.s. vindt de jaarlijkse koppelwedstrijd plaats op visvijver de Bus. Bij dit evenement wordt, zoals de titel al aangeeft, gevist in koppelverband. Twee vissers per stek dus. Binnenkort worden de stekken voor deze activiteit een stuk breder gemaakt.

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van de vereniging van toepassing, er wordt gevist met de vaste stok. Wat deze activiteit uniek maakt, is dat er voor een natje en een droogje gezorgd wordt. Niemand minder dan Ad Manders komt met zijn barbecues van ‘Friet van ons Riek’ naar de Bus en maakt dan de heerlijkste broodjes Hamburger of Duitse worst klaar voor de onderbreking van de wedstrijd.

                                                                    

Het leuke aan deze jaarlijkse activiteit is dat vrijwel iedereen die je spreekt het er over heeft en er naar uit kijkt. Naast het vangen van vis is het vooral leuk om dat met zijn tweeën per stek te doen, het levert het nodige plezier op aan de waterkant. Wat ook heel gezellig is maar vooral ook lekker, is het intermezzo met een heerlijk broodje Hamburger of Duitse worst naar keuze en wat te drinken verzorgd door Ad Manders. Daar onderbreekt men graag de wedstrijd voor.

Voor deze activiteit dient men zich wel als koppel op te geven bij Wiel van der Ven:

                                                                                                 Telefoon  06 1582 2490
                                                                                                Inschrijving is  € 10,-  p.p.  
                                                            Men kan zich als koppel opgeven tot uiterlijk  28 augustus aanstaande.


Wij wensen iedereen een fantastisch mooie dag en een goede vangst!

 

Het Bestuur.