Koppelwedstrijd 2017 komt eraan

Aanmelden noodzakelijk.

Zondag 24 september a.s. vindt de jaarlijkse koppelwedstrijd plaats op visvijver de Bus. Bij dit  evenement wordt, zoals de titel al aangeeft, gevist in koppelverband. Twee vissers per stek dus. Binnenkort, op zaterdag 16 september, worden de stekken voor deze activiteit dan ook een stuk breder gemaakt.

                                

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van de vereniging van toepassing, er wordt gevist met de vaste stok. Wat deze activiteit uniek maakt, is dat er voor een natje en een droogje gezorgd wordt. Niemand minder dan Ad Manders komt met zijn barbecues van ‘Friet van ons Riek’ naar de Bus en maakt de heerlijkste broodjes met warme snacks klaar voor de pauze tijdens de wedstrijd.

                                                                    

Het leuke aan deze jaarlijkse activiteit is dat vrijwel iedereen die je spreekt het er over heeft en er naar uit kijkt. Naast het vangen van vis is het vooral leuk om dat met zijn tweeën per stek te doen, het levert het nodige plezier op aan de waterkant. Wat ook heel gezellig is maar vooral ook lekker, is het intermezzo met heerlijke broodjes naar keuze en wat te drinken verzorgd door Ad Manders. Daar onderbreekt men graag de wedstrijd voor.

Voor deze activiteit dient men zich wel als koppel op te geven bij Wiel van der Ven:

                                                                                                 Telefoon  06 1582 2490
                                                                                            
    Inschrijving is  € 10,-  p.p.
                                                         Men kan zich als koppel opgeven tot uiterlijk 17 september aanstaande.

Wij wensen iedereen een fantastisch mooie dag en een goede vangst!

Het Bestuur.