Koppelwedstrijd op Visvijver de Bus

Geen toegang voor andere vissers voor en tijdens dit evenement.

Op zondag 9 september a.s. wordt de jaarlijkse Koppelwedstrijd gehouden op Visvijver de Bus. Deze activiteit beslaat vrijwel de gehele dag en zal de nodige drukte met zich meebrengen, met name op het toegangspad naar ons viswater. Inmiddels hebben zich elf koppels ingeschreven voor deze wedstrijd.

Er wordt gevist in koppelverband, twee deelnemers per stek dus, van 10.00u tot 15.00u. De loting vindt plaats om 9.00u bij de schuilhut. De benodigde visstekken zijn afgelopen zaterdagmiddag al breder gemaakt om er met twee vissers te kunnen zitten. Halverwege de wedstrijd is er een intermezzo met broodjes Hamburger of Duitse worst en wat te drinken. Dit wordt zoals ieder jaar weer verzorgd door Friet van ons Riek, met niemand minder dan Ad en Riky Manders achter de bakplaten.

                                                                

Zoals vermeld zal het dus druk worden op het toegangspad naar ons viswater, het is ieder jaar weer passen en meten om alle auto’s kwijt te kunnen. Het is deze dag dan ook niet toegestaan voor andere vissers dan de deelnemers die zich opgegeven hebben, om te komen vissen op Visvijver de Bus. Houdt u daar alstublieft rekening mee en zoek een ander viswater als u visplannen heeft voor die dag. Alvast bedankt voor uw begrip.

Wij wensen alle deelnemers een leuke wedstrijd en een goede vangst!

Het Bestuur.