Leden Rabobank stemmen op onze vereniging

Kom in actie en stem op ons!

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen zij een bedrag beschikbaar voor de Rabobank Clubkas campagne. Tot 1 maart kon iedereen met een rekening bij de Rabobank, zich aanmelden als lid. Als lid van de Rabobank mag je door stemmen uit te brengen, meebeslissen welke club of vereniging een bijdrage uit die subsidiepot ontvangt.

HSV Het Kanaal Mill heeft zich ook aangemeld als deelnemende vereniging, zoals u wellicht weet. Wij doen dus ook dit jaar weer mee. Wie lid is van de Rabobank heeft in de afgelopen weken de codes ontvangen om stemmen uit te kunnen brengen op hun favoriete club of vereniging. Van de vijf stemmen die men toegestuurd krijgt, mogen er twee op één en dezelfde vereniging uitgebracht worden. Elke stem die HSV Het Kanaal krijgt is geld waard, dus laat hem niet verloren gaan!

Stem dus ook op HSV Het Kanaal Mill, het kan nog tot 22 mei 2017.

Bent u nog geen lid van de Rabobank, maar heeft u daar wel een rekening lopen, dan willen wij u vragen alsnog lid te willen worden. Dan kunt u weliswaar nu niet meer meedoen, maar volgend jaar zeker!  Aanmelden als lid kunt u doen via onderstaande link:

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/land-van-cuijk-en-maasduinen/uw-lidmaatschap/

Alvast bedankt voor uw steun.

Het Bestuur.