MeeVIStoestemming 2016

Niet zondermeer geldig op visvijver de Bus.
Beste leden,
 

Sportvisserij Nederland heeft, net als in 2015, een actie op touw gezet om nieuwe leden te werven. Dit doen zij met de uitgifte van een zgn. MeeVistoestemming. Als VISpashouder kunt u deze online aanvragen, maximaal drie keer en voor 3 verschillende personen.

Eén ding in deze wervingscampagne is echter naar onze mening niet voldoende duidelijk gemaakt voor iedereen:  De MeeVistoestemming is namelijk niet zondermeer geldig op ons viswater!

De MeeVistoestemming is alléén geldig op de wateren uit de: Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren (het dikke boekje)

Visvijver de Bus staat niet in voormelde lijst. Daar is een vergunning van onze vereniging nodig om er te mogen vissen. Dat geldt dus ook voor uw introducé. Op het moment dat u online bij Sportvisserij Nederland zo’n  MeeVistoestemming aanvraagt, krijgen wij daar een officiële melding van.

Op vertoon van de MeeVistoestemming kunt u bij ons kosteloos een dagvergunning komen afhalen.

Daarmee voorkomt u een hoge boete voor uw introducé, die u zeker riskeert als u gecontroleerd wordt door een Buitengewoon opsporingsambtenaar (Boa). U heeft de dagvergunning voor uw introducé dus echt nodig om samen op de Bus te vissen.

Het Bestuur.