Moeizame laatste wedstrijd op de Lage Raam

Slechts een enkele deelnemer vangt vis.

Met een nu toch echt intredende herfst met zelfs een code geel in het verschiet, kwamen afgelopen zondag de deelnemers aan de Najaarscompetitie voor de laatste keer bijeen aan de waterkant. Ook deze wedstrijd stond geprogrammeerd op de Lage Raam in het wedstrijdrooster. De omstandigheden daar bleken echter nog minder te zijn dan vorige week. Het waterpeil was zo’n 40 cm lager en door de open stuwen stroomde het water nog harder dan een week eerder.

Met het verzetten van de klok afgelopen nacht hadden de vissers een extra uurtje langer slapen gekregen, om extra uitgerust aan de wedstrijd te kunnen beginnen. En dat was zeker nodig gezien de eerder gemelde omstandigheden aan de Lage Raam vandaag. Voor de meeste vissers bleek het nieuw aangeschafte materiaal nog niet toereikend om fatsoenlijk te kunnen vissen in deze omstandigheden. Wiel van der Ven, de oudste deelnemer, had besloten de wedstrijd maar aan zich voorbij te laten gaan. Zo eindigde deze laatste wedstrijd zogezegd in mineur.

Eric van der Zanden was werkelijk de enige die deze wedstrijd tot een goed einde kon brengen. Met 450g en (uiteindelijk) 10 stuks kwam hij vandaag zeer overtuigend als winnaar uit de bus. Peter Selten deed er vandaag alles aan om de potentiële winnaar van deze competitie van die winst af te houden. Met al zijn kennis en kunde kreeg hij het helaas niet voor elkaar om ook maar één visje te verschalken. Toch kan Peter trots zijn op zijn fel bestreden 2e plaats in het klassement!

Felix de Man had al de beste papieren tot aan deze wedstrijd, deze visloze sessie bleek daar weinig of niets aan te veranderen. Met vrijwel constante cijfers in de eerste vijf wedstrijden stak hij met kop en schouders boven de anderen uit, goed gedaan Felix!

Er is gezamenlijk besloten de prijsuitreiking van deze competitie in de jaarvergadering te doen, zodat er naderhand nog even lekker gekletst kan worden. Op voorhand bedanken we alle deelnemers voor hun bijdrage aan deze succesvolle Najaarscompetitie, graag tot volgend jaar!

De Wedstrijdcommissie.

Ook deze uitslag moeten we laten zien....:

Deelnemer Gewicht Stuks Punt Gew. Punt St. Totaal Punten
Ad Manders 0 0 8 8 16 8
Joop Derks -- --        
Peter Selten 0 0 8 8 16 8
Greg Royendijk 0 0 8 8 16 8
Wiel Kuypers 0 0 8 8 16 8
Peter Roijendijk 0 0 8 8 16 8
Peter van Wanrooi -- --        
Wiel van der Ven -- --        
Harm Selten 0 0 8 8 16 8
Eric van der Zanden 450 10 1 1 2 1
Felix de Man 0 0 8 8 16 8

Het totaaloverzicht van deze competitie vind je hier.