Opmars naar een nieuw visseizoen

Bestuur aangevuld met jong talent.

                                                
                                                Foto gemaakt op vrijdag 11 maart 2016: Roodborstje verwelkomt de eerste visser op de Bus.
 

We staan met zijn allen in de startblokken om weer te gaan vissen, nog even de temperatuur wat hoger en daarmee ook de vis weer actiever en het seizoen kan beginnen. Natuurlijk zijn er ook vissers die de hele winterperiode door zijn gegaan, deze diehards hebben menig mooie vis kunnen verleiden om het aangeboden aas te pakken. Dat vissen ging ook prima, we hebben niet een echte winter gehad.

Op de Algemene Ledenvergadering begin februari van dit jaar, zijn maar liefst vier jeugdige leden gekozen om het bestuur te komen versterken:

Jan van der Lans, Wessel Merkus, Jordi Paters en Wesley Cornelissen.    Succes mannen!

Op de eerste plaats heeft deze uitbreiding van het bestuur tot doel om de gewenste verjonging te kunnen realiseren, op termijn willen de oudere bestuursleden een stapje terug doen.
Zo kijkt Jan van der Lans mee over de schouder bij Wim van de Poll, om zich de kneepjes van het penningmeesterschap van de vereniging eigen te kunnen maken. Wesley Cornelissen is breed inzetbaar en gaat zich dan ook met algemene zaken bezig houden, zoals bijvoorbeeld het onderhoud.

Wat Jan, Wessel en Jordi gezamenlijk willen oppakken is de organisatie van de jeugdwedstrijden en de vislessen op school.
Er zullen 2 basisscholen in Mill aangeschreven worden voor een visles.

Begin april worden de stekken aangepakt voor het nieuwe seizoen, ook zal het omliggende terrein ontdaan worden van zwerfafval. De leden worden uitgenodigd hierbij te helpen, informatie volgt per e-mail.

Het Bestuur.