Prijsuitreiking jeugd met veel bekers

Slotavond jeugdcompetitie bij 't Heike.

Gisteravond kwamen de jeugdleden met hun ouders naar café ’t Heike voor de prijsuitreiking van de jeugdcompetitie. Wedstrijdleider Wiel van der Ven had een grote doos met bekers meegenomen, voor iedere deelnemer was een prijs geregeld. Daarnaast was er natuurlijk de wisseltrofee voor de winnaar en de grote wisselbeker voor degene die de grootste vis gevangen had dit jaar. Deze laatste prijs werd door Britt Royendijk meegebracht, die vorig jaar de gelukkige winnaar was.

                                
                                De prijzen staan uitgestald op tafel, de wisselbeker voor de grootste vis ontbreekt hier nog.

Voordat Wiel van der Ven overging tot het uitreiken van de prijzen, werd er eerst nog friet en snacks besteld voor de deelnemers en uiteraard wat te drinken voor iedereen. Het is vanavond tenslotte een feestje natuurlijk. Eén deelnemer was er vanavond niet bij, deze krijgt de prijs thuis uitgereikt.

Dit jaar hadden we het dubbele aantal vissers ten opzichte van vorig jaar. Met een latere start in het seizoen waren de andere clubjes van de kinderen geen belemmering meer om mee te doen met de wedstrijden. Mede door dit voorstel van de ouders in het gezamenlijke overleg over de competitie kunnen we spreken van een geslaagde missie om de jeugdwedstrijden meer inhoud te geven. We hopen dat dit volgend jaar ook zo is.

Het was niet echt verrassend meer wie deze competitie zou winnen, de scores van de wedstrijden waren door de deelnemers zelf ook goed bijgehouden. Alleen wie nou de grootste vis gevangen had werd tot het laatst bewaard. Danjel Cornelissen was dit jaar de gelukkige die de grote wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Zij ving de grootste vis van deze competitie in de laatste wedstrijd: 17 cm.

Devin Bisschops wint overtuigend de wisseltrofee en ging uiteindelijk zelfs met drie prijzen naar huis: naast de genoemde trofee kreeg hij een beker voor zijn eerste plaats van de vereniging en een extra beker voor de winnaar van de jeugdcompetitie, geschonken door Ad Manders. Op de groepsfoto heeft Devin ze maar even naast elkaar op tafel gezet. 

                                
                                De stralende deelnemers met hun prijzen buiten voor een groepsfoto. Gefeliciteerd allemaal!

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en we hopen dat iedereen volgend jaar weer meedoet. Tot dan!

Het Bestuur.

 

Het totaaloverzicht van deze jeugdcompetitie vind je hier.