Rabobank Clubkas Campagne 2018

Wordt lid van de Rabobank en stem op HSV het Kanaal!

Hengelsportvereniging het Kanaal heeft zich weer ingeschreven voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne.  Ook dit jaar hopen we weer veel stemmen te vergaren voor een bijdrage uit de subsidiepot, die de Rabobank jaarlijks verdeelt onder alle aangemelde verenigingen.

Hoe werkt het?
Als u een rekening heeft bij de Rabobank, in dit geval die van Land van Cuijk & Maasduinen, kunt u lid worden door aan te melden op  https://www.rabobank.nl/lvcm   Als rekeninghouder bent u namelijk niet automatisch lid, dus als u mee wil stemmen op uw favoriete vereniging is aanmelden noodzakelijk.

U kunt zich nog aanmelden tot 31 juli 2018, mocht u dat nog niet eerder gedaan hebben. Met een gezamenlijke rekening kunt u zich beiden aanmelden en heeft u samen het dubbele aantal stemmen.

Eenmaal aangemeld krijgt u jaarlijks de mogelijkheid om op de aangesloten verenigingen te stemmen. In totaal krijgt u 5 stemmen, waarvan u er maximaal 2 op één club kunt uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld deze krijgt. Dit jaar kan er gestemd worden van 10 tot en met 28 september, u krijgt ruim van tevoren de stemmen en instructies toegestuurd.

Denkt u ook aan ons als u gaat stemmen? Alvast bedankt, ook iedereen die dat al jaren doet!
 
 
 

Voor meer informatie en eventueel hulp bij het aanmelden kunt u terecht bij onze penningmeester Wim van de Poll.

Het Bestuur.