Tweede jeugdwedstrijd gevist

Goed weer, veel support, slechts twee deelnemers.

Vanavond stond de tweede wedstrijd voor de jeugd op het programma. De omstandigheden waren vandaag beduidend beter dan de vorige keer: al een paar dagen warm weer achter de rug en met ruim 20 graden meer op de thermometer een prima start voor deze tweede editie.

Een mooie voorjaarsavond dus, veel ondersteuning aanwezig, maar helaas slechts twee deelnemers. Er was in ieder geval een afmelding van Devin Bisschops wegens zijn voetbalverplichting, Britt Roijendijk liet helaas verstek gaan. Dejan Bisschops en Daan Kerstens begonnen vol goede moed aan deze wedstrijd.

                                                   
                                                   Dejan Bisschops geconcentreerd bezig op stek 2 met voldoende ondersteuning.

                                                   
                                                   Daan Kerstens weet de wedstrijd naar zich toe te trekken op stek 1.

Beide vissers volgden dezelfde tactiek om de vis aan het azen te krijgen: er werd redelijk kort aan de kant gevist met een voerplekje links en rechts van de stek. Daan weet de wedstrijd te openen met de vangst van een baars. Met enige tussenpozen volgen nog een zevental voorntjes. Daan besluit de wedstrijd met een tweede baars. Wat Dejan ook probeerde, bij hem kwam het jammer genoeg niet tot het vangen van vis. Daan bleek met zijn 9 vissen op 98 cm uit te komen en won ook deze keer de dagprijs. 

                                                   
                                                   Een trotse Daan met de dagprijs en Dejan die zich een goed verliezer toont.

Met nog vier wedstrijden te gaan spreekt de commissie jeugdwedstrijden de wens uit dat er meer deelnemers naar de volgende wedstrijden gaan komen. De eerstvolgende wedstrijd is op maandag 23 mei, over twee weken dus. Zorg dat je erbij bent!

Het Bestuur.

Meer foto's staan hier