2e zomeravondwedstrijd op het Kanaal

We wijken uit naar ons oorspronkelijke viswater.

Donderdagavond 12 mei de tweede wedstrijd van de zomeravondcompetitie, met geweldig weer. Omdat er bij De Bus veel vliegjes zaten en er een behoorlijk vieze laag op het water lag, zijn we uitgeweken naar ´t Kanaal. Na de loting zaten er aan iedere kant van de brug bij de Langenboomseweg vissers van onze vereniging die meededen met de wedstrijd. We zijn mooi op tijd gestart met in totaal 15 deelnemers.

                                                

                                                

We hadden echt heel mooi weer om lekker aan de waterkant te zitten. Op plek nummer 1 zat Tonny van Kuppenveld, die zeer goed van start ging. Binnen korte tijd had hij al 5 vissen aan de haak.

                                                

Ook Felix de Man had al vrij snel wat aan de haak.

                                                

Maar er bleven ook weer, net als vorige week, verschillende vissers met lege handen zitten. Uiteindelijk konden ook Wesley Cornelissen en Johnny Cornelissen nog een aanbeet verzilveren.

                                                

Tonny van Kuppenveld bleek de beste stek geloot te hebben. Het was weer een geslaagde avond met de nodige visvangsten. Op naar de volgende wedstrijd! Op donderdagavond 19 mei wordt die derde wedstrijd gevist, we kijken er naar uit. 

De wedstrijdcommissie.

Meer foto's staan hier.

Verslag: Wesley Cornelissen. Foto's: Babette Cornelissen.     (wegens vakantie wat later geplaatst).