Hengelsportvereniging Het Kanaal uit Mill (1947) heeft de exclusieve visrechten op visvijver de Bus, gelegen in het natuurgebied tussen de Gagel en de Maurik in de gemeente Mill en St. Hubert. Ons viswater is niet opgenomen in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswaterendie u bij de aanschaf van een VISpas ontvangt. Deze twee documenten samen geven u het recht om met twee hengels te mogen vissen in een groot aantal wateren in Nederland, die omschreven staan in voornoemde viswaterlijst. Visvijver de Bus staat daar niet in vermeld, omdat wij ons viswater niet ingebracht hebben. 

De door Sportvisserij Nederland uitgegeven MeeVistoestemmingen zijn dus niet geldig op ons viswater!

Om ook op onze visvijver de Bus te mogen vissen, dient u dus óf lid te zijn van onze vereniging óf naast uw eigen VISpas (van een andere vereniging dan de onze) een losse vergunning bij ons aan te schaffen.
 

                                     
 

Beste sportvisser en bezoeker op de Bus
Jaarlijks brengen veel dagjesmensen, meestal op de fiets, een bezoekje aan de Bus. De prachtige schuilhut en de picknicktafel met uitzicht op ons mooie viswater zijn zeer uitnodigend om eens even af te stappen en een pauze in te lassen. Ook veel hondenbezitters maken met hun viervoeter graag een wandeling rondom ons viswater en in het aangrenzende bos. Iedere gebruiker dient wel rekening te houden met een paar regels:
Als visser moet je in het bezit zijn van een geldige vergunning, baasjes met honden moeten deze altijd aangelijnd hebben en iedereen dient zijn/haar afval te deponeren in de daarvoor bestemde bakken, die ruimschoots op het terrein aanwezig zijn. Uiteindelijk zijn we allemaal te gast in dit unieke natuurgebied, laten we er samen voor zorgen dat we er nog lang van kunnen blijven genieten!
   
 
                                                                                                                                                                                                                         

Nieuws

We hebben ook een eigen Facebook pagina. Bezoek ons eens op @@hsvhetkanaal en like ons!

Wedstrijdverslagen